fbpx

Jaartraining

“Geef jezelf de aandacht die jij verdient”

We zijn altijd maar bezig met wat we moeten doen en we hebben geen tijd om stil te staan bij wat we eigenlijk willen. We weten allemaal wat we niet meer willen en we hebben genoeg te doen, of het nu van onszelf is of dat anderen het van ons verwachten. Maar wat wil JIJ eigenlijk? Waar verlang je naar? Het lijkt wel alsof we geen tijd hebben om hierover na te denken!

Stel je voor, een dag per maand waarin je alleen maar doet wat jij wilt. Door middel van dans en beweging kun je even de aandacht op jezelf richten. Actief bezig zijn door te dansen, te ontspannen en stress los te laten. Op die manier kun je voelen en ervaren wat je nou eigenlijk wilt. Het is een manier om weer in contact te komen met jezelf en te ontdekken wie je écht bent en wilt zijn.

Van moeten naar moed, dat is de uitdaging. Durven loslaten van alle verplichtingen, zowel die van jezelf als van anderen. Je focussen op jouw eigen verlangens en deze omzetten in acties. En dan heb je de moed nodig om het ook echt te gaan doen. Door het dansen kun jij die moed vinden!

In deze training ga je dieper in op wat jou tegenhoud om jezelf de aandacht te geven die jij verdiend. Door het maandelijks dansen met een vaste groep vrouwen kom je dieper in contact met jezelf waardoor je nog meer in contact komt met waar jij aandacht aan wilt geven. Jullie delen elkaars ervaringen en jij ervaart persoonlijk leiderschap door middel van dans.

Heb jij de moed om jezelf de aandacht te geven die jij verdiend?

Het is mijn missie om het voelen en uiten van emoties meer geaccepteerd te laten zijn in de samenleving. We hebben van kind af aan geleerd om onze emoties te onderdrukken.

Waardoor we het wegstoppen van onze emoties als de normaalste zaak van de wereld zijn gaan zien en we onze eigen grenzen niet meer respecteren. Door het onderdrukken van onze emoties onderdrukken we onszelf en nemen we onszelf niet meer serieus. Hoe kunnen we onszelf weer serieus nemen? Door onszelf moeiteloos lief te hebben!

Herontdek hoe het is om te luisteren naar jouw lijf!

Wat levert deelname aan deze jaartraining jou op?

  • Zelfbewustzijn omdat je in contact komt met je gevoelens en verlangens

  • Ontspanning en minder stress

  • Meer zelfliefde en zelfacceptatie van wie jij bent

  • Moed om te kiezen voor jezelf.

  • Voelen wat jouw lichaam nodig heeft

  • Door je te verbinden met jezelf, kun je daarna ook beter verbinden met anderen.

  • Persoonlijk leiderschap door middel van dans

Informatie over de jaartraining:

Dit is een actieve jaartraining waarin we veel dansen. De bewegingen en dansen die we doen zijn gebaseerd op Biodanza. Tijdens het dansen praten we niet, zodat we ons hoofd uitzetten, ons hart aan en doen door te dansen. Hierdoor maak je weer contact met je lijf, ervaar je plezier, kom je tot rust en maak je verbinding met de andere vrouwen in de groep.

We dansen op het ritme van de natuur.
Dit betekend dat we in de herfstmaanden september, oktober en november dansen met het thema loslaten. Loslaten van wat moet, van wat je hebt geleerd en van wat nou eenmaal zo ‘hoort’.

In de wintermaanden december, januari en februari dansen we met het thema verlangen. Verlangen van wat jij echt zou willen, wat jouw dromen zijn en hoe jij je dan voelt als jouw verlangen werkelijkheid is geworden.

In de lentemaanden maart, april en mei dansen we vervolgens met het thema moed om jouw verlangen waar te maken. Jezelf te geven wat jij nodig hebt.

Om dan in juni, in de zomer, te kunnen voelen hoe het is als jouw droom en verlangen werkelijkheid is geworden. Om te ervaren dat er door een jaar te dansen zoveel veranderd is. Alleen maar omdat jij aandacht hebt gegeven aan jezelf, aan jouw lijf en jouw gevoel en emoties.

Jouw investering is 750 euro.

Je deelname is definitief als je betaald hebt.

Je kunt ook in drie keer (250 euro) betalen. Als je dit graag wilt, neem dan contact met me op via info@moeiteloosliefhebbenacademie.nl.

Thee, water en snacks zijn aanwezig.

Een heerlijke lunch is het gehele jaar  inbegrepen.

Trek makkelijk zittende kleding (laagjes) aan.

Neem lekkere warme sokken of sloffen meee om aan te trekken.
We dansen op blote voeten (of zachte schoenen / sokken met antislip)

De dagen zijn elke 1e zaterdag van de maand van 10:00 tot 17:00u (de deur is open vanaf 9:45u).

Het is fijn om de rest van de dag rustig aan te doen en te ontspannen.

De training wordt gegeven in Het element Zaandam.

Zilverschoonplein 18, 1508 CK, Zaandam.
Het Element is goed bereikbaar met het OV en de auto.
Er is rondom voldoende gratis parkeergelegenheid.

Hieronder kun je jouw plek boeken voor de jaartraining.

Wie ben ik? Als klein kind was dansen en zingen een uitlaatklep voor mij. Totdat mijn moeder ziek werd.Vanaf dat moment werden mijn babyzusje en ik door de weeks opgevoed door een gezinsverzorgster en werd rust de belangrijkste van de 3 r’s in huis. Hoe vaak ik niet ssstt, mama slaapt! heb gehoord om daarna te gaan spelen in stilte.

Ik paste me aan om zo stil mogelijk te zijn, stopte mijn emoties weg, luisterde niet meer naar de signalen van mijn lijf en de grenzen die het aangaf. Ik vroeg geen aandacht meer. Wat resulteerde dat ik een grijze muis werd, of volgens sommigen een ijskoningin.

Mijn naam is Sabine Pols en na mijn eerste Biodanzales in 2011 ben ik me bewust geworden hoeveel emoties ik heb weggeslikt en vastgezet in mijn lijf in de loop van de jaren. Ik vind het daarom het mijn taak om jou bewust te maken van welke effecten het wegstoppen van emoties heeft op jouw lijf, hoe je emoties kunt omarmen en kunt uiten, hoe jij weer van jezelf kunt houden!

Na die eerste dansles kon ik langzaamaan weer luisteren naar de signalen van mijn lijf. Om vervolgens met vallen en opstaan (en meerdere burn-outs) mijn grenzen aan te gaan geven, naar mezelf en naar anderen. Om weer van mezelf te houden, met al de imperfecties die ik heb. Sommige mensen verwijten me koninginnen- of divagedrag, want ik geef nu aan wanneer ik iets wel of niet wil. Ik gedraag me niet meer sociaal wenselijk, ik ben mezelf.

In de Moeiteloos Liefhebben Academie heb ik mijn kennis vanuit holistisch coachen gecombineerd et mijn jarenlange ervaring met met expressieve dans. Ik ben sinds 2018 effortless coach en geef sinds 2016 onder supervisie Biodanza en verwacht in juni 2023 af te studeren.