fbpx

Training

Ik houd van mij

Hoe lief ben jij voor jezelf?Als je eerlijk bent, ben je waarschijnlijk minder lief voor jezelf dan je zou moeten zijn. We leven in een wereld waarin we onszelf constant vergelijken met anderen en waarin we moeten voldoen aan de verwachtingen van anderen om erbij te horen. Het is niet gek dat je daardoor negatief over jezelf gaat denken en jezelf aanpast tot in het perfecte plaatje.

Maar weet je wat? Jij bent al perfect zoals je bent! Het is tijd om jezelf te accepteren met alle imperfecties die er zijn en van jezelf te gaan houden. Dat klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb mijn eigen ervaringen, mijn kennis vanuit effortless coaching en expressieve dans omgezet naar een training die ik vroeger graag zelf gevolgd zou willen hebben; “Ik houd van mij!”

Tijdens de training “Ik houd van mij!” ga je door middel van actieve oefeningen en dans weer verbinding maken met jouw lijf. Waardoor je de taal van jouw lijf weer leert begrijpen, bewuste keuzes maakt en weer van jezelf gaat houden zoals jij bent!


In deze vier vrijdagen ga je dieper in op wat jou tegenhoud om meer van jezelf te houden, wat jouw verlangens zijn op basis van zelfliefde en hoe je dit kan uitwerken tot een persoonlijk stappenplan zodat ook wanneer het tegenzit, je lief voor je zelf kan blijven.

Je leert bewust je eigen keuzes te gaan maken en te integreren in jouw drukke leven. Je gaat weer luisteren naar jouw lichaam. Je gaat weer van jezelf houden!

Herontdek het luisteren naar jouw lijf!

Tijdens deze training ga je:

 • Jouw verlangen onderzoeken, vergroten en vorm geven.

 • Kijken naar jouw eigenwaarde en zelfrespect.

 • Belemmerende gedachten en patronen van jezelf blootleggen en doorbreken.

 • Een persoonlijk stappenplan maken die je helpt lief voor jezelf te blijven.

 • Stilstaan en luisteren naar muziek die je raakt.

 • Verbinden met jezelf en de rest van de groep.

 • Oefenen met het uiten van jouw emoties en gevoelens.

 • Dansen, alleen en met de groep.

 

Dag 1: Belemmerende gedachten en overtuigingen blootleggen en doorbreken

Dag 2: Zelfcompassie, vergroten van jouw eigenwaarde en zelfrespect

Dag 3: Het creëren van een positief zelfbeeld, ik ben perfect zoals ik ben

Dag 4: Persoonlijke leiderschap, ik ben leider van mijn leven.

 

Het is mijn missie om het voelen en uiten van emoties meer geaccepteerd te laten zijn in de samenleving. We hebben van kind af aan geleerd om onze emoties te onderdrukken.

Waardoor we het wegstoppen van onze emoties als de normaalste zaak van de wereld zijn gaan zien en we onze eigen grenzen niet meer respecteren. Door het onderdrukken van onze emoties onderdrukken we onszelf en nemen we onszelf niet meer serieus. Lees meer over over mijn verhaal onderaan deze pagina.

 

Wat levert deelname aan deze training jou op?

 • weer van jezelf gaan houden zoals je bent!

 • jezelf accepteren, met alle imperfecties die er zijn.

 • meer zelfvertrouwen en geloven in jouw eigen kunnen!

 • Je behandelt jezelf weer met respect en respecteert jouw grenzen.

 • Je zorgt goed voor jezelf en maakt bewuste keuzes.

 • Persoonlijk leiderschap, jij bent weer de leider van jouw leven!

 

Informatie over de training:

Dit is een actieve training met veel oefeningen, beweging en dans.

De bewegingen en dansen die we doen zijn gebaseerd op Biodanza. Tijdens het dansen praten we niet, zodat we ons hoofd uitzetten, ons hart aan en doen door te dansen. Hierdoor maak je weer contact met je lijf, ervaar je plezier, kom je tot rust en maak je verbinding met de andere vrouwen in de groep.

Tussen de trainingsdagen door heb je voldoende ruimte om het geleerde direct in de praktijk te brengen en te leren van de andere vrouwen in de groep.

Gedurende de vier weken creëer je een persoonlijk stappenplan die jou helpt van je zelf te houden, in elke situatie. Zodat jij bewuste keuzes kunt blijven maken en leider blijft van jouw leven.

 

Jouw investering is 599 euro.

Je deelname is definitief als je betaald hebt.

Thee, water en snacks zijn aanwezig.
Een heerlijke lunch elke trainingsdag is inbegrepen.

Trek makkelijk zittende kleding (laagjes) aan.

Neem lekkere warme sokken of sloffen meee om aan te trekken.
We dansen op blote voeten (of zachte schoenen / sokken met antislip)

De training is op vrijdag van 9:30 tot 16:30u (de deur is open vanaf 9:15u).

Na de training is het fijn om het een paar uur rustig aan te doen en te ontspannen.

 

De training wordt gegeven in Het element Zaandam.

Zilverschoonplein 18, 1508 CK, Zaandam.
Het Element is goed bereikbaar met het OV en de auto.
Er is rondom voldoende gratis parkeergelegenheid.

Hieronder kun je jouw plek boeken voor de training.

Als klein kind was dansen en zingen een uitlaatklep voor mij. Totdat mijn moeder ziek werd. Vanaf dat moment werden mijn babyzusje en ik door de weeks opgevoed door een gezinsverzorgster en werd rust de belangrijkste van de 3 r’s in huis. Hoe vaak ik niet ssstt, mama slaapt! heb gehoord om daarna te gaan spelen in stilte.

Ik paste me aan om zo stil mogelijk te zijn, stopte mijn emoties weg, luisterde niet meer naar de signalen van mijn lijf en de grenzen die het aangaf. Ik vroeg geen aandacht meer. Wat resulteerde dat ik een grijze muis werd, of volgens sommigen een ijskoningin.

Mijn naam is Sabine Pols en na mijn eerste Biodanzales in 2011 ben ik me bewust geworden hoeveel emoties ik heb weggeslikt en vastgezet in mijn lijf in de loop van de jaren. Ik vind het daarom het mijn taak om jou bewust te maken van welke effecten het wegstoppen van emoties heeft op jouw lijf, hoe je emoties kunt omarmen en kunt uiten, hoe jij weer van jezelf kunt houden!


Na die eerste dansles kon ik langzaamaan weer luisteren naar de signalen van mijn lijf. Om vervolgens met vallen en opstaan (en meerdere burn-outs) mijn grenzen aan te gaan geven, naar mezelf en naar anderen. Om weer van mezelf te houden, met al de imperfecties die ik heb. Sommige mensen verwijten me koninginnen- of divagedrag, want ik geef nu aan wanneer ik iets wel of niet wil. Ik gedraag me niet meer sociaal wenselijk, ik ben mezelf.


In de Moeiteloos Liefhebben Academie heb ik mijn kennis vanuit holistisch coachen gecombineerd et mijn jarenlange ervaring met met expressieve dans. Ik ben sinds 2018 effortless coach en geef sinds 2016 onder supervisie Biodanza en verwacht in juni 2023 af te studeren.